vineri, 24 iulie 2009

1. Ce este BELLY DANCE ?

Belly dance-ul a fost si va ramane una dintre cele mai frumoase cai de exprimare artistica a frumusetii, feminitatii si a bucuriei de a trai.
Belly dance-ul este prilejul de a apropia sufletele si de a comunica natural si liber, dincolo de orice conditionari.
Belly dance-ul inseamna celebrarea vietii, iar dansul oriental prin excelenta se adreseaza FEMEII, ca o chemare spre a patrunde misterele unei lumi in care frumusetea, gratia, senzualitatea, magia si pasionalitatea sunt atributele ce transforma femeia obisnuita intr-o fascinanta dansatoare.

Belly dance-ul este considerat a fi o forma de arta care are beneficii extraordinare pentru fiecare femeie in parte, indiferent de varsta, infatisare sau pozitie sociala.
Belly dance-ul este oaza de frumusete si destindere de care orice femeie merita sa se bucure.

Te invit asadar sa dansezi! Te invit sa descoperi si sa savurezi arta magica a dansului oriental, care incanta de mii de ani inimile privitorilor prin feminitatea pe care o degaja, prin maiestria unor miscari ce scot in evidenta atat de frumos farmecul feminin si formele voluptoase.

Alatura-te milioanelor de femei al caror curaj de a dansa a mentinut vie si a perpetuat flacara unui dans care este considerat a fi cea mai veche forma de dans a umanitatii: BELLY DANCE-ul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu